Kollagénes dinnye jégkrém

Kollagénes dinnye jégkrém

Sándor Orsolya

Műsorvezető


Készíts Sándor Orsival kollagénes dinnye jégkrémet! Ráadásul csak dinnye, banán és málnás Collagen Heaven kell hozzá.

Egy karika dinnyét kivágunk és a húsát banánnal és egy kanál kollagén porral turmixoljuk össze. A héjat 4 helyen fa pálcikával átszúrjuk és visszaöntjük bele a turmixolt gyümölcsöt. Végül áfonya szemeket szórunk bele, hogy imitáljuk a magokat.
Pár óra alatt megfagy, de érdemes egy éjszakára a mélyhűtőben hagyni. Végül egy éles késsel felvágjuk.

A dinnye vizes állaga miatt inkább jégkrém, mint fagyi. Ha normál méretű mélyhűtőd van, mini dinnyét vegyél. A szeletnek pedig nagyon egyenesnek kell lennie, hogy ne folyjon ki a lé belőle.

Kinek csinált kedvet hozzá Orsi?

CIKKajánló

Minden amit a KOLLAGÉNRŐL tudni akartál!

Mi az a KOLLAGÉN, és mire való a szépségápolásban és sportban csodaszerként emlegetett kollagén? Erre adunk választ cikkünkben. Nézzük meg, hogy miben segít a kollagén. A megfelelő kollagénszint semmiképp se elhanyagolható, de szerencsére ennek eléré

Minden amit a fehérjéről tudni akartál - kisokos

Mi a fehérje? Milyen fehérjét válasszak? Melyik a legjobb fehérje? Mikor és mennyit is fogyasszunk? Ezekre a kérdésekre válaszolunk blogcikkünkben. Olvasd el most!

Reggeli variációk - sós és édes wrap

Te a sós vagy az édes Reggelit szereted jobban? Vagy esetleg ebben a sorrendben mindkettő jöhet? Ugyanis Sándor Orsi hozott mindkettőre egy-egy egészséges alternatívát! A wrap-ot középig vágd be, és a négy negyedére tegyél négyféle finomságot, majd a

Áfonyás sajttorta

Sándor Orsi hozott nektek egy áfonyás sajttorta receptet alacsony kalória- és magas protein tartalommal.